Referanser

-Sertifisert personlig trener fra Akademiet for personlig trening (AFPT)-

For å bli god må man lære av de beste, se hva de gjør og til slutt gjøre det til sitt eget.

Jeg har valgt å oppsøke flere av forbildene mine for å komme tett på og lære i praksis.
Her kan man lese om hva slags trener de mener jeg er.

UqU7efcEcybmSppre3A9B_VYQCtoqlV9jEhKB5Wxpfr7Rd51jDBq_dES3Tx2CgYuaEyp2A=s85

Over de årene jeg har kjent Tor Erik, har han gått fra å være en selger i Lofoten (med en treningsteknikk jeg tror vi begge nå kan le godt av), til å i dag være en fullblods StyrkeCoach jeg trygt kan anbefale. Det sier nok i seg selv, da jeg kun anbefaler mennesker jeg vet kan sakene sine – i PRAKSIS.

Da jeg møtte Tor Erik for første gang jobbet han som selger i Lofoten. Han sa han ville endre retning i livet, og hadde som et mål å jobbe i treningsbransjen. Det er det mange som sier, men jeg fikk inntrykket av – og en følelse på – at han faktisk mente det også.

Etter å ha gjennomført StyrkeCoach-kurset mitt 100% og opparbeidet seg coachingerfaring i etterkant, har han nå tatt over mitt forrige treningslokale for å satse som StyrkeCoach i Oslo.

Etter å ha brukt mye tid sammen, både som treningspartner og venn, kan jeg si (i tillegg til at han har like dårlig humor som meg) at han alltid er tilstede og med et godt humør – en kombinasjon som gjør at han passer som StyrkeCoach – der hovedrollen er å få menneskers fulle oppmerksomhet.

Eirik Sandvik
Grunnlegger av Styrkecoach, personlig trener og forfatter

borge-fagerli-logo

Tor Erik Stavå har vært deltager på mitt 6-måneders kurs, som er det nærmeste man kan komme et mentorship hos meg. Kurset gir en omfattende og grundig innføring på alle teoretiske og praktiske aspekter rundt trening, kosthold og livsstil. Kurset er rettet mot Personlig Trenere som ønsker å jobbe med mennesker og realisere deres målsetninger på best mulig måte. Jeg har fått en klar oppfatning av Tor Erik som en svært kunnskapsrik og dyktig trener, både i en praktisk setting på gym/treningssenter og i en teoretisk setting via hans besvarelse på eksamensoppgavene. Disse eksamensoppgavene ble gjennomført over 24 timer og krevde løsing av 2 forskjellige og svært komplekse caser, som var reelle anonymiserte tidligere kunder hos meg med ulike praktiske utfordringer. Tor Erik fikk karakteren Vel Bestått, som er en utmerkelse som kun gis til de beste besvarelsene, og reflekterer en svært imponerende løsing av oppgavene gjennom tilpassede treningsprogrammer, matplaner og hans egne anbefalinger for å ivareta kundens progresjon og etterlevelse, gjennom diverse praktiske og mentale hindringer som ofte kan oppstå.

Jeg gir Tor Erik Stavå mine varmeste anbefalinger, og kan gi min uforbeholdne garanti for at han er rette mann for deg som vil ha en dyktig Personlig Trener med evnen til å vurdere dine behov og forutsetninger, og tilpasse en plan for å gi deg de aller beste resultater.

Med vennlig hilsen

Børge A. Fagerli
Tlf: 94 25 00 00
www.borgefagerli.no

siljemariela_styrkecoach_For_jenter

«Tor Erik er ikke bare dyktig i faget sitt, men evner også å se hvert enkelt individs behov. Tor Erik vet å ivareta kundene sine. Han er direkte i måten han kommuniserer på, og eruten tvil det åpenbare valget for deg som ønsker å ta treningen din til nye høyder, uten noe dilldall.

Dyktig mann, med god, varm humor! I tillegg har han en lidenskap for faget sitt, som jeg har til gode å se hos mange andre PTèr. Et godt valg for deg som er på jakt etter en trener som VET hva han gjør»

Silje Mariela
Styrkecoach for jenter

Referanser fra kunder:

*Veldig bra! Jeg har nå gått hos Tor Erik et år, med veldig bra resultater. Jeg ville bli sterkere for å bedre takle lengre fjellturer, og det har jeg blitt.
Hele familien vår har nå vært hos Tor Erik, med sine forskjellige utgangspunkt og mål. Alle er veldig fornøyde med opplegg og oppfølging.
Tor Erik er utrolig kunnskapsrik, flink til å lage opplegg for nettopp DEG, med ditt utgangspunkt og mot dine mål. Anbefales på det sterkeste. Uansett om man er utrent, har trent litt eller er vant til å trene jevnlig tenker jeg at han kan gjøre en stor forskjell i å komme seg videre. Og så er han hyggelig også…
Dette er så bra, jeg fortsetter!

Kristen Vollestad

*Kjempebra!
Tor Erik er spesielt flink til å tilpasse treninga til vår form , motivasjon og målsetting.
Passer for alle. Hyggelig og profesjonell.

Bjørg Hegsethtrø

*En kompromissløs og dyktig PT som hjelper deg å nå målene dine – uansett nivå. Anbefales sterkt!

Simen Johansen

*Har en sønn som går på Crosskids og er veldig fornøyd. Veldig bra konsept og gode treninger. Fint og sosialt miljø på treningene.

Morten Munch-Olsen (sønn på Crosskids)

*Godt treningsmiljø og fornuftig opplegg med funksjonell trening!

Ander Brenna (datter på Crosskids)

*Super, variert og kul styrketrening for barna! Anbefales!

Elisabeth Tangen (datter på Crosskids)

*Gøy både for barn og ungdom! Anbefales!

Amila Cehajic-Hamnvik (sønn på Crosskids/teens)

*Mestring+progresjon+personlig tilpasset = glade kjerne sterke barn!

Mette Wenli (sønn på Crossteens)

*Sterk, smart, snill, morsom og ikke minst en fantastisk kunnskapsrik og dyktig motivator og trener. Jeg har lært så utrolig mange bra øvelser med og uten vekter. Jeg har lært at det ikke finnes noen snarveier og hvor veldig små detaljer på teknikk utgjør ekstrem stor forskjell på hvor (godt) de ulike øvelsene tar. Jeg får ekstra oppfølging når jeg trenger det og for egen del så kommer jeg alltid ut fra en time hos Tor Erik og føler meg mye bedre. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med han om du føler for å komme i bedre form, finne fokus, bli topptrent, fortsette å være topptrent, finne overskuddet eller beholde treningsgleden. Denne fyren er ekte vare!

Kristian Lorentzen

*Jeg tok kontakt med Tor Erik da jeg trengte hjelp til teknikktrening i baseløft. Dette opplevde jeg som utrolig lærerikt og positivt! Han er flink til å forklare, kunnskapsrik til tusen, motiverende, veldig blid, og rett og slett en skikkelig real fyr med peiling på det han driver med! Anbefaler å ta en tur innom, uansett hva slags nivå man er på, for her er det mye å hente!
Jeg kommer i hvert fall tilbake for mer trening .

Charlotte Mathisen

*Den mest dedikerte og fornuftige treneren jeg har vært borti. Løsningsorientert, kunnskapsrik og en stor dose tørr humor. Hjelper deg der du er og er ekstremt dyktig med å jobbe skadeforebyggende! Sterkeste anbefalinger fra meg.

Lise Olsen

*Har hatt Tor Erik som onlinecoach i 7 mnd nå og er utrolig fornøyd.
Han setter opp veldig bra treningsprogram som er tilpasset meg og mine mål, å jeg har hatt veldig bra progresjon.
Har jeg spørsmål, får jeg raskt svar.
Kan anbefale han på det varmeste.

Ingrid Dahlen

*Jeg kontaktet Tor Erik Stavå – Styrkecoach for ca 4 mnd siden. Online coaching er noe jeg i utgangspunktet har vært skeptisk til, da jeg har sett for meg at det ville upersonlig, generelt og litt «samlebåndaktig». Jeg surfet derfor litt rundt og kontaktet flere coacher før jeg bestemte meg.
Om Tor Erik som online styrkecoach har jeg bare positivt å si. Gjennom treningsvideoer, chat og telefonsamtaler har jeg fått tett oppfølging. Jeg har en opplevelse av at Tor Erik, helt ærlig, har ønsket at jeg skulle få det til, både når det gjelder trening og kosthold. Jeg har hele tiden fått påminning om viktigheten med kontinuitet og at endringer tar tid. Der jeg har hengt meg opp i detaljer, f.eks. dårlig samvittighet ved for høyt inntak en dag, så har han fått meg ned på bakken igjen. Jeg har et inntrykk av at flisespikkeri ikke er helt hans greie, og det har jeg tatt med meg. Noe som gir meg en bedre hverdag. Treningsmessig har han gitt meg god veiledning og supre treningsopplegg, som har passet meg perfekt, utfra andre aktiviteter jeg holder på med. Hans vittige humor og gode humør gjør også at jeg på sterkeste kan anbefale Tor Erik Stavå – Styrkecoach.

Kristine Pedersen

*Var på en time hos Tor Erik for å forbedre teknikk på knebøy. Han brukte ca 20 sekunder på å oppdage hva jeg har gjort feil, og vi fikk drilla inn et nytt bevegelsesmønster med bra forklaringer og eksempler. Takker og bukker!

Lars Hvile

*Jeg hadde trent passe mye en stund, spist ganske sunt og fått passe gode resultater. Så trente jeg mer, spiste mindre, synes ikke det funka så jeg trente enda mer og spiste kjempesunt. Men jeg fikk ingen resultater. Så jeg begynte å føre oversikt over hva jeg spiste.
Beina var tunge, menstruasjon uteble, jeg sov dårlig, jeg hadde lite energi. Men jeg hadde energi på trening om morgenen.. om det var vane eller psyke er vanskelig å si.
Jeg tenkte at jeg trengte et nytt treningsprogram for å booste treningslysten og slippe å ha dårlig samvittighet for alle de øktene som ble dårlig gjennomført.
Det var litt tilfeldig at jeg valgte Tor Erik som min coach, men jeg hadde hørt at han var utforskende og voksen nok til å svare på alle mulige rare spørsmål og var flink til å lage kreative og tilpassede treningsprogram.
Etter en gjennomgang av mine treningsmål reduserte han styrkeøktene mine fra 5 i uka til 2-3 og ga meg et spennende treningsprogram og måltidsplan som var enklere enn noe annet jeg har brukt tidligere.
I starten gikk jeg opp i vekt, men energien kom tilbake, jeg ble sterkere for hver uke og fant igjen treningsgleden.Jeg fortsatte å registrere hva jeg spiste, men såkalte «fråtseøkter» ble sjeldnere og sjeldnere fordi inntaket var jevnt. Etter noen måneder fikk jeg tilbake menstruasjonen og så begynte jeg å gå ned i vekt, og stadig med fokus på å spise riktig og nok mat og søvn.
Gjennom alle disse rundene var Tor Erik der og svarte på rare spørsmål, justerte treningsprogram, besvarte kostholdsspørsmål og frisket opp teknikk i styrkeløft. I dag spiser jeg etter sultfølelse (som Tor Erik har lært meg), sover godt og trener når jeg har lyst -og det er akkurat passe ofte 🙂
Makan til tålmodig, artig og oppegående coach skal du lete lenge etter.. Jeg har lett for deg, så du slipper.

S.S

*Et år
I oktober 2016 responderte jeg på et innlegg jeg så på Facebook, på et teknikkurs på Tveita. Det er jeg glad for at jeg gjorde! Hva har skjedd på et år? Jeg har gått fra; 60kg til 125kg i 1RM markløft, chins i grønn strikk til 10chins uten (ok, 10har jeg bare klart 1gang foreløpig, men det HAR skjedd, jeg har både vitne og film), så vidt å klare pushups til å «sprette» opp på stepkasser +++. Jeg har hatt et år nærmest uten fysiske plager og med lite sykdom. Jeg har padlet, klatret, stått slalom og gått fjellturer. Jeg har deltatt på 4 hinderløp uten andre vondter enn blåmerker, stølhet og vondt i kondisen (du blir ikke så mye bedre på det du ikke trener på, også tror jeg seriøst jeg mangler et kondis-gen). Under et halvt år før jeg kontaktet Tor Erik hadde jeg gått glipp av flere fjellturer pga vonde knær, selv en rolig tur i marka var umulig. Planen var å bli i stand til å utnytte treningsrommet hjemme maks etter en mnd på kurs, men det ble «spolert» når jeg ble med på gruppetrening 2dager i uka
Det «nederlaget» tar jeg med glede!
Jeg har blitt sterkere, mer bevegelig og fått mer overskudd (til og med fått litt bedre kondis) Jeg har lært vanvittig mye om styrketrening og hvordan kroppen fungerer (selv om jeg fortsatt kløner av og til, men det er også genetisk tror jeg). På toppen av alt dette har jeg blitt kjent med en gjeng sykt kule folk som jeg gleder meg til å møte hver mandag og onsdag!
Litt småkleint å skryte av egen utvikling (selv om jeg selvfølgelig er stolt av den), men jeg vil gjerne få dele hvor sykt god Tor Erik er på det han driver med!
Ta kontakt med han, så er jeg sikker på han finner et opplegg som passer akkurat deg! Jeg er ikke sponset altså, det er kun en ektefølt, fortjent tilbakemelding ?

Nina Kristoffersen
(Du finner en tilbakemelding jeg fikk tildligere fra Nina lenger ned på siden. Det er helt sjukt å se hvilken utvikling hun har hatt.)

*Har vært på teknikk kurs hos denne flinke karen. Hadde en super morsom dag og en meget lærerik dag. Full av humor og positivitet. Etter dette kurset har jeg økt styrke i øvelsene vi jobbet med der. Fabelaktig til å følge opp etterpå også,og det har for meg mye å si. Så ingen tvil om at han er dyktig i det han driver med. Kan trygt anbefale han til andre..

Siw Kristin Rydland

*Jeg må bare si at Tor Erik gir en enormt god oppfølging. Det synes at han bryr seg og at han er opptatt av at man føler mestring. Han gir gode råd og er veldig enkel å forstå, i tillegg er han en sprudlende og humoristisk person. Jeg føler meg veldig trygg i å spørre om alt. Dette er første gang jeg har online coaching og jeg er kjempe fornøyd. Jeg anbefaler Tor Erik på det sterkeste til alle, det er takket være han og den gode oppfølgingen at jeg mestrer mine mål 🙂

Sandra Klintestrand

*Etter endt 4 ukers teknikkurs med Tor Erik leste jeg gjennom det han reklamerer med på kurssiden og kan trygt si at han holder det han lover! Pengene hverken kan eller ønsker jeg å kreve tilbake! Jeg meldte meg på dette kurset hovedsakelig for å komme i gang med styrketreningen igjen. Jeg har trent styrke tidligere, likt det godt og i perioder hatt god utvikling. Men jeg har også erfart å blant annet måtte stå over fjellturer jeg hadde gledet meg til en hel sommer fordi jeg har trent noen muskler litt «for bra» og dermed fått problemer med knærne. Derfor ville jeg ha litt veiledning når jeg nå skulle starte opp igjen i tillegg til å ha noen faste avtaler som er vanskeligere å bryte enn de jeg lager med meg selv om trening. Etter jeg meldte meg på tok Tor Erik kontakt for å avtale et treff før oppstart, for å avklare litt forventninger og ønsker for de fire ukene. Nå er ikke jeg den mest sjenerte jeg kjenner, men jeg har vanskelig for å tro at det finnes mange som møter Tor Erik og ikke raskt får en god tone. Dette er en mann det er lett å snakke med. Han viser genuin interesse for å bli kjent med deg og dine ønsker og med en god dose humor på toppen er det lett å føle seg velkommen i lokalene på Tveita. Dette første møtet gjør det også litt tryggere å møte opp til første trening, da er ikke alt ukjent. Disse 4 ukene med trening to dager i uka er supert for å få litt flyt i treninga. Planen var godt lagt opp, med mye fokus på teknikk og grunnprinsipper i starten og mer gjennomføring av en god treningsøkt med veiledning der det trengs mot slutten når teknikken sitter bedre. Jeg har gått hjem fra hver trening og følt at jeg har fått en god treningsøkt og samtidig blitt litt bedre på teknikk siden sist. Ønsket jeg å legge inn en økt ekstra hjemme mellom våre faste avtaler var Tor Erik behjelpelig med å foreslå øvelser og også på tilbudssiden i forhold til å gi tilbakemelding på planer eller filmer av gjennomføring eller andre spørsmål som dukker opp. Tor Erik er en god motivator og flink til å skryte av det man gjør bra og komme med gode tips for å bedre det som er mindre bra. Det er jo enkelt og greit få som ikke liker å få høre at de er sterke og har blitt bedre på ting og det er han flink til å gjøre på en ektefølt måte! Jeg har oppnådd mitt første delmål som rett og slett var å komme i gang med treningen igjen og gjøre det med god teknikk for å unngå skader. Avtalene jeg lager med meg selv om trening nå er langt lettere å overholde fordi jeg gjennom disse fire ukene har kjent på mestring, glede og overskudd og endelig virker det som jeg har fått en kobling i hjernen mellom disse følelsene og tanken på trening! Og hvis du var i tvil etter å ha lest dette vil jeg absolutt anbefale Tor Erik sitt kurs, eller annen oppfølging fra han som personlig trener. Jeg var ikke i tvil da det åpnet seg en mulighet for en duo-oppfølging etter endt kurs, da var det bare å takke ja!

Nina Kristoffersen

*Tor Erik, kva kan ein sei om han som PT. Dette er ein kar som veit kva han baler med, og sette opp eit program som passer for kvar enkelt. Han ønsker ditt beste, og hjelper deg ut av din egen komfort sone. Etter å ha begynt eit samarbeid med Tor Erik, så har eg økt mye i styrke og tapt litt på vekten. I tillegg prøvd meg på øvelser som eg ikkje har turt prøvd tidligere grunnet helse. Ville ha ein PT som var flink å pushe, og ikkje minst følger opp nesten daglig. Så da har du ingen unnskyldning til å slippe treningen. Vil anbefale Tor Erik på det sterkeste, ein ypperlig PT. Og ikkje minst kunnskapsrik.

Frode Tefre

*Fra første stund har jeg opplevd Tor Erik som ærlig, tydelig og dyktig. Han formidler på en måte der det er lett å forstå hva en skal gjøre. Slet med knebøy og bare ved noen enkle forklaringer ble ting mye lettere 🙂 Han gir meg treningsglede og motivasjon, og tilpasser alt etter mine ønsker. Meget bra oppfølging. Anbefaler Tor Erik på det sterkeste 🙂

Frida Bjørklund

*Tor Erik har mine sterkeste anbefalinger. Dyktig i det han gjør og OPPRIKTIG interessert i å hjelpe med å nå målene en setter. + Meget god oppfølging.!

Andre Pedersen

*Tor Erik er en super trener!! Etter betennelse i beinet har han laget er supert overkropps program til meg som jeg raskt merket fremgang på. Etterhvert som beinet ble bedre forandret han raskt på opplegget for å få inn beina på en rolig og fin måte slik at betennelsen sakte men sikkert skal godta det. Han har hele veien fulgt meg opp og vært utrolig støttende i både oppturer og nedturer! Det er helt klart at han vet hva han snakker om både med motivasjon, styrketrening og kosthold! Anbefales på det sterkeste!

Henriette Johnsrud

*Tor Erik har hjulpet meg tilbake på rett spor etter mange mislykkede forsøk. Jeg hadde møtt veggen etter å ha kjørt kroppen alt for hardt med lite mat og alt for mye trening. Tor Erik har utformet kostholds og treningsopplegg som passer inn i en hverdag med familie og fulltidsjobb. Kostholdet som jeg har fått har bidratt til en posetivt endring i familien da alle nå spiser sunnere og mer variert mat enn tidligere. En skikkelig hyggelig, morsom og imøtekommende trener som går grundig til verks for å sette opp et opplegg som er 100 % tilpasset meg og mine behov. Anbefales på det sterkeste!

Selma Akke Talgø

*Tor Erik er en kunnskapsrik mann med beina planta på jorden. Han gir konkrete tilbakemeldinger, og jeg har enda ikke mottatt et tips som ikke er gjennomførbart. Om jeg setter meg fast idårlige spor enten på kjøkkenet eller på gymmen, er Tor Erik alltid behjelpelig til å sende meg i riktig retning igjen. Ville aldri tvilt på å investere i tjenester fra denne mannen!

Sara Fossberg

*Tor Erik har bidratt utrolig mye til min trening, han har sørget for at jeg har kunne utvikle meg på en sunn og riktig måte innen styrketrening. Etter at Jeg og Tor Erik begynte på opplegget vårt har jeg klart å holde meg skadefri, noe jeg før ikke klarte, hadde da jevnlige skadeavbrekk hver 6 mnd. hvil anbefale alle som har lyst til å utvikle seg innen trening og styrke å ta en prat med Tor Erik.

Lars Erik Hansen

*Tor Erik er rett frem, tydelig og faglig dyktig. Han har en helt spesiell formidlingsevne, som gjør at man forstår (og kan gjennomføre) det som blir sagt. Jeg har tatt med flere venninner til Tor Erik, og alle har sagt at de fikk seg en skikkelig «aha-opplevelse» og masse ny input. Anbefaler Tor Erik for alle som ønsker å stifte nærmere bekjentskap med baseløft og styrketrening!

Anne Mari Furseth

*Jeg ble først kjent med Tor Erik gjennom «jentetrening» på Tveita. Da var jeg ny i styrketrening og syntes dette var litt skummelt. Fant fort ut at her var det miljø for å stille spørsmål og prøve og feile – trygt og godt. Har siden valgt å fortsette med Tor Erik som personlig trener.
Jeg har valg å fortsette med Tor Erik av mange grunner. Han er flink til å forklare øvelser – selv til en nybegynner som meg, og han er utrolig flink til å tilpasse til den enkeltes behov og nivå.
Han er også en som uten tvil bryr seg om kundene sine, og gir mye av seg selv. Jeg blir utrolig motivert av en treningsøkt med Tor Erik og han har virkelig vært med på at jeg finner gleden med trening.
I tillegg kan jeg nesten garantere en god latter i løpet av en treningsøkt da Tor Erik har massevis av humor.
Kan anbefale Tor Erik på det aller varmeste!

Anita Grønseth

*Jeg ble kjent med Tor Erik gjennom gruppetimer via Jentetrening. Han framsto som en fornuftig trener med gode holdninger. Da han startet for seg selv så var det lett å benytte han som personlig trener. Blandingen av faglig kunnskap, løsningsorientert framtoning, uten dill dall og han har evnen til å inspirere og gjøre trening gøy. Han er tålmodig, gir mye av seg selv og ser hele mennesket det er noe jeg liker godt. Jeg har en kropp som ikke alltid spiller på lag, men vi finner alltid løsninger som gjør at jeg får trent som jeg vil.

Elisabeth Håkestad

*Kan varmt rekommendera Tor Erik har trenat sammen med han ca 1år. Han har hög kompetens som du nästan alldrig finner på ett kommersiellt gym. Elsker komma till hans gym för ett hyggli prat och en super trening. Han har topp utstyr och gillar att man har gymmet för sig själv .

Johan Grimbert

*For 2 år siden tok jeg kontakt med Tor Erik. Da hadde jeg mye plager med skuldre, rygg og sete muskulatur etter mye bilkjøring og tunge løft i jobb med en utrent kropp. Det var ikke så mange timene før plagene ble borte.
Jeg er fortsatt hos Tor Erik 2-3 ganger PR mnd, da disse timene gir meg utrolig mye tilbake.
Tor Erik er flink med alle typer mennesker, og har løsning på alt, han er utrolig god motivator.
Jeg kan trygt anbefale Tor Erik.

Ikke nøl, styrketrening er gøy!

Magnus Aulie

*Tor Erik er en kjempe dyktig coach. Vært inne i Oslo 2 ganger på pt timer, ellers kontakt over meldinger. Han svarer raskt og svarer på alt uansett hva det blir spurt om. Anbefales!!

Hilde Rundhaug

*Tor Erik er en glimrende trener!

Jeg har lenge likt å drive med styrketrening, men visse øvelser har jeg aldri helt fått til slik som markløft og knebøy. Knebøy har jeg halvhjerta holdt litt på med, mens markløft har jeg overhodet ikke turt å begynne med på egenhånd. Det skulle ikke mange instruksjoner til med Tor Erik før det «gikk opp noen etterlengta lys». Nå er disse, pluss mange andre nye øvelser, en selvfølgelighet i programmet mitt og som jeg utfører med iver og selvsikkerhet.

Tor Erik er meget flink til å kommunisere egen kunnskap og til å formidle i praksis. Han tilpasser opplæringen, og gjør deg trygg og motivert for styrketrening. Han er en styrkecoach jeg anbefaler på det sterkeste og som jeg ønsker å lære mer av.

Grethe Edvartsen

 *Takk for en utrolig morsom, slitsom og lærerik time hos deg! Trodde jeg hadde nogenlunde kontroll på base øvelser, men kjenner på kroppen i dag at du fikk meg til å aktivere mange muskler jeg ikke har brukt tidligere. Imponert over hvor mange prøver du satte meg på for at jeg skulle få til knebøy på den måten som passet min kropp best. Utrolig givende timer, så gleder meg allerede til neste gang!

Christer Fagerheim

*Små justeringer «her og der» gjør STORE forskjeller i effekten av treningen! Ei hælg med Styrkecoach har gjort mye for meg. Nå blir det terping, og så nye timer med Tor Erik! Anbefales !

Line Gjeldnes

 *Takk til Tor Erik for tankevekkende veiledning på baseløft teknikker. Ble en viktig påminnelse om at små detaljer kan gjøre STORE forskjeller!

Tor Strømsnes

 *Hei, Tor Erik! Føler sterkt for å skrive en liten takk. Som tidligere idrettsutøver har jeg trent mye, grundig, hardt, i flere år. Spist etter flere kostholdsplaner. Fått gode resultater. Og følt at det har vært veldig veldig bra. Aldri i hele mitt liv kunne jeg ha forestilt meg at så små detaljer kan gjøre SÅ STOR forskjell. Den første oppvekkeren var spesielt da jeg hadde hatt 3 mnd nesten uten trening og vi sto i 1 1/2 time og trente kun teknisk markløft, og du gir meg teknikk til å gå fra løft på 57,5 kg til 80 kg. Jeg har nok sagt mer enn en gang hvor imponert jeg ble og fortsatt er. Etter at jeg begynte å spise etter dine anbefalninger har jeg nå fått enda mer energi, enda mer overskudd og ikke minst; jeg går ikke lenger i kjelleren når jeg blir sulten. Tusen takk for coaching både i styrke og kosthold, jeg syns det du gjør er helt rått! Er dødsmotivert for fortsettelsen ?? PS: du hadde rett, styrketrening/vekttreningen får mye bedre resultat og er mye mer gøy når man ikke løper så mye i tillegg.

Maya Krogstad

*Hadde prøvetime med Tor Erik Stavå i går, og må si meg kjempefornøyd. Det at disse menneskene virkelig brenner for det de gjør, og at lidenskapen for det de driver med ligger på topp, skinner absolutt igjennom. To tomler opp!

Catharina Svenkerud

*Fikk prøve teknikkcoaching med Tor Erik. Veldig nyttig og motiverende, og følte meg tatt godt imot. Anbefaler å få en second opinion på utførelsen din selv om du er dreven med styrketrening, for å få maksimale resultater på treninga .

Ingvild Aas Føinum

*Fikk prøve teknikkcoaching med Tor Erik. Veldig nyttig og motiverende, og følte meg tatt godt imot. Anbefaler å få en second opinion på utførelsen din selv om du er dreven med styrketrening, for å få maksimale resultater på treninga

Nina Sandberg

*Etter å ha trent regelmessig på treningsstudio i mange år følte jeg det var på tide og få kvalitetssikret treningen min.
Via jungeltelegrafen fikk jeg høre om en fyr som kunne yte denne tjenesten uten å måtte være medlem både her og der, så da bestilte jeg en time.
Det valget tror jeg må være noe av det smarteste jeg har gjort på lenge. Jeg trodde jeg hadde vært flink og ikke utsatt kroppen min for unødvendig tunge løft,
men jeg må si jeg ble skremt over hvor lite jeg kunne av grunnleggende løftteknikk. Etter bare et par timer med Tor Erik Stavå, så hadde jeg fått prentet inn korrekt løfteteknikk og et nytt helkroppslig treningsprogram.
Hadde et dårlig kne når jeg hadde min første time hos Stavå og var litt redd for at dette kunne hindre utførelsen av noen øvelser.
Ikke bare skreddersydde Stavå programmet mitt for å gjenoppbygge kneet, jeg ble også klar over at kneskaden var et direkte resultat av feil løfteteknikk.
Dersom du har et mål om å trene effektiv styrke med solid teknikk anbefaler jeg en time hos en styrkecoach.

Øystein Holte

Legg igjen en kommentar