Om meg? Nei, det handler om deg og hva jeg kan gjøre for deg.

Ingen liker å bli satt til veggs og bli spurt ut etter alle kunstens regler, men når det kommer til trening og kosthold så er det akkurat det du vil. Du vil at noen skal finne alle «feilene dine». Du vil også ha tett oppfølging og helst ikke bare et standard program som alle får (ingenting i veien med standard programmer). Du vil ha ditt eget opplegg. Du vil ha et opplegg som er skreddersydd for deg. Du vil sparre fram og tilbake. Om du er på gymmen med meg eller bak tastaturet spiller ingen rolle. Det å vite at noen følger med, passer på og tilrettelegger for deg, er en fantastisk følelse. Dersom du er klar for det.

Er du klar for å ta store steg mot bedre helse, mer muskler og mindre fettprosent?

Jeg er nysgjerrig, liker å stille spørsmål, lytte, finne hull i spillet, høste de fruktene som henger nederst først, la tiden jobbe for oss, ta avgjørelser, påvirke og informere. En øvelse jeg hele tiden prøver å bli bedre på er hvordan man kan gjøre mer med mindre.

Overført til trening og kosthold så betyr det enkle, men effektive treningsprogram, knallhard jobbing med noen få ting om gangen, hvordan høste 80% av fordelene med 20% av tiden og hvordan holde deg motivert.

Jeg har valgt å gi en ærlig framstilling av dette. Det er ikke særlig sexy, ikke har jeg funnet en magisk snarvei, og du må ut av komfortsonen.

Spis nok skikkelig mat, tren hardt og fornuftig, sov nok og la tiden jobbe for deg.

Og til slutt. Mine kunder sulter ikke. Kalorier teller selvsagt, men hvilken mat du velger teller mer.

Referanser fra mentorer og kunder finner du her